Meteorologia extrema. 150 anys de riuades, nevades, aiguats, sequeres i tempestes a Catalunya

Codi producte: ISBN 978-84-7246-162-8
Disponibilitat:
En existències
Preu: 19.00€ Ex fiscal: 19.00€
NOVETAT SANT JORDI 2018
Autors: Marcel Costa i Jordi Mazon         SUMARI          PRESENTACIÓ           CAPÍTOL
Revivim quinze episodis de meteorologia extrema esdevinguts a Catalunya en els últims 150 anys. Sabrem les causes i les conseqüències de les nevades, els aiguats, les sequeres i les tempestes més famoses del país. 

Entre d'altres, les tràgiques riuades del Vallès i la gran nevada del dia de Nadal de 1962, l'aiguat que va assolar Montserrat el 2000, les mànegues i tornados de 2005, el flaix de calor de 2010...

Un recorregut per tot el país, des del Vallès a Montserrat, des de Barcelona al Pirineu, sempre a la recerca dels episodis meteorològics més sorprenents.
El text va acompanyat amb 170 imatges


230 X 150 mm / 224 pàgines

Autors: Marcel Costa. Biòleg, compagina la docència de les ciències a l’Institut Obert de Catalunya i al Màster de Professorat de la Universitat Pompeu Fabra. Autor i coautor de llibres i articles de divulgació científica. És vocal de la junta directiva de l’Associació Catalana d’Observadors Meteorològics.
Jordi Mazon. Físic i doctor en Ciències Físiques per la Universitat Politècnica de Catalunya i professor i investigador del departament de Física. Professor i autor de llibres i articles de divulgació científica. És president de l'Associació Catalana de Meteorologia.

   IMATGES LLIBRE