Parcs d'atraccions de Barcelona. Des de 1835 fins a l'actualitat

Codi producte: ISBN 978-84-7246-091-1
Disponibilitat:
En existències
Preu: 16.00€ Ex fiscal: 16.00€

Autor: Ròmul Brotons          SUMARI          INTRODUCCIÓ          CAPÍTOL
2a edició

Sabies que hi havia un parc al passeig de Gràcia? A quin any s’inaugurà el Tibidabo? Quina va ser la primera muntanya russa?

Els parcs d’atraccions, entesos com un conjunt de dispositius amb l`única finalitat de divertir el públic, són un fenomen antic.

El llibre recorda alguns dels parcs d’atraccions que ha tingut Barcelona. N’hi ha de grans i petits, de populars i aristocràtics, de moderns i revellits: Camps Elisis, Tibidabo, Saturno Park, Gran Casino de l’Arrabassada, Turó Park, Maricel Park, Atraccions Apolo, Caspolino, Parc d’Atraccions de Montjuïc.

Els veurem néixer, assistirem a les inauguracions, reviurem les seves hores d’esplendor i de decadència fins a la desaparició, deixant rere seu una estel·la de records que el temps ha esvaït.

El text va acompanyat de 117 imatges     176 pàgines / 230 x 150 mm

Autor: Ròmul Brotons (Barcelona 1957) escriptor, editor, dissenyador gràfic i il·lustrador. És autor de La ciutat captivaLa ciutat expansivaLa ciutat trasbalsadaLa ciutat neutral La ciutat moderna, inclosos dins la col·lecció “Història” d’aquesta mateixa editorial, a més d’El triomf de la imaginacióEstimats Reis MagsL’increïble vestit minvantParcs d’atraccions de BarcelonaCoses de la vida modernaMés lleugers que l’aire i Personatges populars, excèntrics i curiosos de Barcelona, a la col·lecció “Orígens”.


- TV3 NOLENOTÍCIES http://www.tv3.cat/videos/3806951/Al-passeig-de-Gracia-hi-havia-un-parc-datraccions
- TVE NOTÍCIES CATALÀ http://www.rtve.es/alacarta/videos/moments/moments-parc-datraccions/1387934/
- CATALUNYA RÀDIO EN GUÀRDIAhttp://www.catradio.cat/audio/623691/En-guardia---Els-parcs-datraccions
- BLOG HISTÒRIA DE BARCELONA http://www.historiadebarcelona.org/parcs-d-atraccions-de-barcelona/
NOTÍCIA ARA
- NOTÍCIA PAÍS
- NOTÍCIA ADN

  IMATGES LLIBRE