Els catalans de Guinea

Codi producte: ISBN 978-84-7246-104-8
Disponibilitat:
En existències
Preu: 18.00€ Ex fiscal: 18.00€

Autor: Antoni d'Armengol          SUMARI          PRÒLEG          CAPÍTOL

El maig de 1969 es produí la fugida massiva de colons d'una petita possessió espanyola a l'Àfrica: Guinea Equatorial. Entre ells hi havia catalans que, fins i tot, hi havien nascut. Per a ells, era abandonar el paradís... encara que hagués estat sota un règim dictatorial, colonialista i segregacionista.


Seduït per les seves històries, Antoni d'Armengol en va fer un documental que s’emeté per TV3, i ara n'ha fet un llibre, en què dóna als protagonistes l'oportunitat d'explicar les seves experiències, com era la vida a la colònia i com van viure el tempestuós procés de descolonització de Guinea Equatorial.

Llibre basat en el documental Els catalans de Guinea, del programa 30 minuts de TV3

El text va acompanyat amb 50 imatges            224 pàgines / 230 x 150 mm

Autor: Antoni d'Armengol i Galceran (Barcelona, 1964). Llicenciat en Ciències de la Informació per la Universitat Autònoma de Barcelona en la branca de periodisme. Ha col·laborat en diversos mitjans de comunicació. És reporter dels serveis informatius de TV3 des de l'estiu de 1990. Com a reporter de TV3 ha realitzat diversos treballs periodístics com, sobre l’abocament del Prestige o els atemptats de l’11 de setembre a Nova York. També ha elaborat diversos reportatges per als programes Actual i 30 Minuts i és autor, entre d'altres, del documentals Els catalans a Guinea sobre el qual s'ha basat aquest llibre.


- RECERCAT
- RECERCAT https://recercaiuniversitats.gencat.cat/ca/detalls/noticia/Els-catalans-de-Guinea-dAntoni-dArmengol-00001?universitatirecerca=true
- EIX DIARI http://www.eixdiari.cat/opinio/doc/53590/els-catalans-de-guinea.html
- DIARI TARRAGONA
-
EIX
  IMATGES DEL LLIBRE