Per què celebrem...? L'origen de 100 festes populars

Codi producte: ISBN 978-84-7246-168-0
Disponibilitat:
En existències
Preu: 19.00€ Ex fiscal: 19.00€

Autor: Albert Vidal                        SUMARI         PRESENTACIÓ          CAPÍTOL

Quin dels gairebé mil municipis catalans no té la seva festa major? Quina població renuncia a promoure els seus productes tradicionals? Qui és tan distret com per oblidar els seus orígens ancestrals?

D’això tracta aquest llibre, en què us oferim un recull de cent celebracions, n’explorem la procedència i n’expliquem el contingut. Potser aleshores gaudirem més de la truita amb suc, del xató o de la ratafia; vibrarem intensament amb els traginers, els gegants o els gossos d’atura, i ens emocionarem amb la Dansa de la Mort, la Morisca o les fogueres de Sant Joan. Visqueu on visqueu, sempre tindreu a prop una fira, una festa o una solemnitat per celebrar. No hi falteu!


El text va acompanyat amb 100 imatges       224 pàgines / 230 x 150 mm

Autor: Albert Vidal i García (Barcelona 1940) llicenciat en Història, Art Dramàtic i Publicitat ha publicat diversos llibres publicats de tema generalista. En la seva vessant dedicada a les dites, els refranys i els proverbis ha participat en sèries de programes radiofònics, ha publicat nombrosos articles sobre el tema en diferents revistes i el llibre "Per què diem...? L'origen de 100 dites populars" d'aquesta mateixa col·lecció. Ha estat director de muntatges teatrals premiats i autor de diverses obres teatrals estrenades, així com de narracions i d’obra poètica, algunes de les quals han estat guardonades en certàmens especialitzats.


REGIÓ 7 https://www.regio7.cat/cultures/2019/04/0/catalunya-pais-festa/537596.html 
REGIÓ 7
- LA NOVA ESCAPADA
REVISTA DEL BAIX EMPORDÀ http://revistabaixemporda.cat/novetat-editorial-per-que-celebrem-lorigen-de-100-festes-populars-alberti-editor/
LA FURA http://lafurapenedes.cat/les-nostres-festes-de-cada-dia/
RACÓ CATALÀ https://www.racocatala.cat/llibre/46066/albert-vidal-celebrem-lorigen-100-festes-populars
FESTES.ORG http://www.festes.org/media.php?id_media=2526


  IMATGES LLIBRE