L'increïble vestit minvant. El banyador a través de la història.

Codi producte: ISBN 978-84-7246-090-4
Disponibilitat:
En existències
Preu: 16.00€ Ex fiscal: 16.00€

Autor: Ròmul Brotons          SUMARI          PREFACI          CAPÍTOL

Com es banyaven les catalanes al segle XIX? Com era el primer vestit de bany? Quan aparegué el biquini? Quan fou autoritzat el topless a Catalunya?

Cap a 1860 va aparèixer la primera indumentària específicament concebuda per permetre el bany públic femení, el model princess, que deixava solament la cara i les mans al descobert, però la decidida incorporació de la dona als plaers de l’aire lliure faria que ben aviat s’iniciés una reducció imparable.

Dels bombatxos al tanga, passant pel mallot i el biquini, una història de moral, prejudicis, modes, sensualitat, audàcia i alliberament. O el que és el mateix: el prodigiós viatge de l’increïble vestit minvant.

El text va acompanyat de 255 imatges         168 pàgines / 230x150 mm

Autor: Ròmul Brotons i Segarra (Barcelona, 1957), dissenyador gràfic, il·lustrador i editor. És autor de La ciutat captivaLa ciutat expansivaLa ciutat trasbalsadaLa ciutat neutral i La ciutat moderna, inclosos dins la col·lecció “Història” d’aquesta mateixa editorial, a més d’El triomf de la imaginacióEstimats Reis Mags, 35 jocs i joguines per recordarL’increïble vestit minvantParcs d’atraccions de BarcelonaCoses de la vida moderna58 invents que han canviat la ciutatMés lleugers que l’aire; Personatges populars, excèntrics i curiosos de Barcelona Paraules amb nom propi, a la col·lecció “Orígens”.


- CURIOSITATS BCN
- NOTÍCIA EL PERIÓDICO 
http://www.elperiodico.cat/ca/noticias/barcelona/biquini-era-pecat-1851144
- TV VALLÈS ENTREVISTA http://youtu.be/SSnvaPPjxL8
NOTÍCIA EL PERIÓDICO
NOTÍCIA RÀDIO NOVA


  IMATGES LLIBRE