Ja hem fet el cim! Episodis històrics de l'alpinisme català

Codi producte: ISBN 978-84-7246-169-7
Disponibilitat:
En existències
Preu: 19.00€ Ex fiscal: 19.00€

                                       SUMARI             PRESENTACIÓ            CAPÍTOL
Autor: Francesc Roma i Casanovas

Aquest llibre, és una excursió, on coneixeràs els primers homes i dones que, al nostre país, es van enfrontar als reptes que la muntanya els proposava. Descobriràs com van sorgir i es van consolidar els primers clubs i les primeres associacions. 
Compartiràs les emocions dels qui decidiren viure intensament la muntanya, els seus èxits i els seus fracassos.
 Els acompanyaràs en les seves primeres sortides al turó de Montgat, al Garraf, a Montserrat, a Sant Llorenç del Munt o al Pedraforca, per endinsar-vos al Pirineu i assolir els cims cabdals de la pica d’Estats i l’Aneto.
Viuràs, finalment, les primeres expedicions catalanes a altres continents, als Andes o a l’Himàlaia, amb la conquesta emblemàtica de l’Everest.

El text va acompanyat amb 140 imatges      224 pàgines / 230 x 150 mm

Autor: Francesc Roma i Casanovas (Sant Martí de Centelles, 1963), doctorat en Ciències de l’Activitat Física i de l’Esport, amb una tesi sobre l’excursionisme català actual. Va publicar el seu primer llibre sobre excursionisme l’any 1994, i durant més de dues dècades ha publicat diverses obres relacionades amb aquesta temàtica, tant de caràcter històric com guies o de relacionades amb l’excursionisme científic. Els seus estudis sobre el paisatge i el patrimoni deriven de la seva pràctica muntanyenca, la qual, fins a cert punt, considera una manera de viure.

- EL NOU 9 
- EL NACIONAL.CAT https://www.elnacional.cat/ca/cultura/ja-hem-fet-cim-alpinisme-catala_363318_102.html
- LAREPÚBLICA https://www.larepublica.cat/altres-categories/llibres/lalpinisme-catala-al-cim-del-mon/

   IMATGES LLIBRE