Barcelona, la memòria de les pedres. Entendre Ciutat Vella

Codi producte: ISBN 978-84-7246-180-2
Disponibilitat:
En existències
Preu: 20.00€ Ex fiscal: 20.00€
Autor: Juan Carlos Bote Escobar       SUMARI       PRÒLEG         CAPÍTOL

Per interpretar la història de la ciutat disposem dels seus vestigis materials. Durant el nostre passeig, descobrirem edificis i elements arquitectònics sorprenents i ens deixarem seduir per l’entorn i per l’acumulació de rastres i d’indicis.
Cada construcció, cada detall, seran reveladors i ens permetran imaginar com devia ser transitar per una ciutat emmurallada de carrers estrets, un entramat laberíntic condicionat per l’anar i venir dels residents.

El text va acompanyat de 230 imatges i mapes.          214 pàgines


Autor: Juan Carlos Bote Escobar (Mataró, 1976) és llicenciat en Antropologia Social i Cultural, en Psicologia i en Documentació. Actualment, treballa a l’Institut del Teatre i a la Universitat Oberta de Catalunya. És un gran aficionat a la literatura especialitzada sobre la ciutat de Barcelona i la seva història. Viu al Barri Gòtic des de fa gairebé una dècada. Escriu el llibre que li hauria agradat llegir.
- SÀPIENS
- LA VANGUARDIA
- EL NACIONAL.CAT https://www.elnacional.cat/ca/barcelona/llibre-barcelona-memoria-pedres-detalls-cicatrius-mentides-ciutat-vella_730296_102.html
- EL NACIONAL.CAT 


  IMATGES LLIBRE